PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: Με τις «ηρωικές» διαπραγματεύσεις η χώρα πάει πίσω


Καλές οι «λεβεντιές», αλλά με τις «ηρωικές» διαπραγματεύσεις η χώρα πάει πίσω τους τελευταίους 15 μήνες, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, επιτιθέμενος για άλλη μία φορά στην κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε, μέσω Twitter, η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί σωστά, είναι εκτός οικονομικής και ευρωπαϊκής πραγματικότητας.

«Πρέπει να δούμε τι κοστίζουν οι “λεβέντικες” προσεγγίσεις, το ζήτημα δεν είναι η όποια καταγγελία, αλλά η επόμενη μέρα» συμπλήρωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι ενώ η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Κύπρος βγήκαν από το μνημόνιο, εμείς υπογράφουμε μέσα σε 15 μήνες δύο νέα μνημόνια.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ακόμα και αν κλείσει η συμφωνία, με αυτή την κυβέρνηση υπάρχει ο φόβος να μη λειτουργήσει εξαιτίας των νέων φόρων.

«Όσο η χώρα και η οικονομία φαίνεται ότι παραδέρνουν, κανένας επενδυτής δεν θα έρθει να επενδύσει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, η χώρα αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι να εκπλήξει ευχάριστα, να δείξουμε ότι αλλάζουμε και ακολουθούμε το δρόμο της Ευρώπης.

Σε ό,τι αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε:

«Εμείς θα προσπαθήσουμε πριν τις εκλογές να κάνουμε καθαρούς λογαριασμούς με την τρόικα και τους πολίτες για ένα άλλο μείγμα πολιτικής. Θέλουμε μια νέα συμφωνία με την τρόικα με λιγότερους φόρους και δαπάνες και πιο τολμηρή σε μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις. Η Ν.Δ. τον δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας δεν θα τον ακολουθήσει και θα προσπαθήσει να κάνει το καθήκον της απέναντι στον τόπο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment