PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Χατζηδάκης: Εποικοδομητική στάση δεν σημαίνει να ψηφίζουμε κάθε παλαβομάρα


Εποικοδομητική στάση δεν σημαίνει να ψηφίζουμε κάθε παλαβομάρα που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, δύο μέρες πριν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. 

Όπως είπε, η ΝΔ θα ψηφίσει μια σειρά από άρθρα του νομοσχεδίου, ενώ επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση δεν ψήφισε ποτέ ούτε ένα μέτρο.

Νωρίτερα στον ΑΝΤ1 διευκρίνισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει τις διατάξεις για τη Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, την ενέργεια, τα περιφερειακά αεροδρόμια, την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, όμως δεν θα ψηφίσει φόρους, τις σκανδαλώδεις, όπως είπε, ρυθμίσεις για το υπερταμείο, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα νομιμοποιήσει «την υποκρισία τους για τα “κόκκινα δάνεια”».

Ειδικότερα για το υπερταμείο, υποστήριξε ότι οι σχετικές διατάξεις ξεπερνούν κάθε φαντασία, «ακόμα και ημών που είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων».

«Αν είχα εισηγηθεί τέτοιες διατάξεις, όχι στη Βουλή δεν θα μπορούσα να πάω, ούτε από το υπουργικό συμβούλιο θα έφευγα σώος και αβλαβής» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment