PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης: Διεστραμμένη ιδεοληψία για τον Σάββα Ξηρό



Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε πως δεν είναι λογικό «να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη με αυτόν τον τρόπο και να ακυρώνει δικαστικές αποφάσεις».

«Σε μια κρίσιμη στιγμή που χρειαζόμαστε συμμάχους, εμείς τους βάζουμε απέναντι», δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στον Alpha 989, σχολιάζοντας τη δυσφορία των ΗΠΑ για τον νόμο που επιτρέπει την μετατροπή του εγκλεισμού του Σάββα Ξηρού σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχαν κάνει σημαία την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και χρέωσε σε κάποιους «διεστραμμένη ιδεοληψία».

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ιδεοληψία κάποιων ανθρώπων. Έχουμε μια κυβέρνηση αριστερή, δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι η αριστερά έχει σχέση με την διεστραμμένη ιδεοληψία κάποιων», σημείωσε.

Ακόμη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε εντυπωσιασμένος με την «με την εμμονή της κυβέρνησης στην απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού», συμπληρώνοντας πως δεν είναι λογικό «να παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη με αυτόν τον τρόπο και να ακυρώνει δικαστικές αποφάσεις».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment