PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ηττήθηκε στο «Ανδ. Παπανδρέου» το Περιστέρι


Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιβαδειά ο Γ.Σ. Περιστερίου (62-70) παρά το γεγονός ότι πήρε πολλές φορές το προβάδισμα στο σκορ κατα τη διάρκεια του ματς.

Σε πολλά σημεία του αγώνα η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από την ομάδα της Βοιωτίας και προηγήθηκε στη δεύτερη περίοδο μέχρι και με 8 πόντους. Ωστόσο, στη τελευταία περίοδο, το Περιστέρι κατέρρευσε σε άμυνα και επίθεση και ήταν παντελώς άστοχο ενώ αντίθετα η Λιβαδειά ευστόχησε σε κρίσιμα τρίποντα.

Για την ομάδα μας, διακρίθηκε ο Κατιάκος που όχι μόνο σκόραρε 13 πόντους αλλά και στις περισσότερες μονομαχίες κάτω από τη ρακέτα ήταν κυρίαρχος. Επίσης, ο Πολυτάρχου με 11 πόντους που όμως πρέπει να τονιστεί ότι προς το τέλος του αγώνα έκανε κάποιες λάθος επιλογές και τέλος, ο Γκίλκριστ με 9 πόντους και 2 εντυπωσιακά καρφώματα.

Διαιτητές: Παναγιώτου – Βαρδάλος – Αναστόπουλος Α..

Τα δεκάλεπτα: 16-11, 36-31, 52-52, 62-70.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Παπαμάρκος): Λάκκας 8, Παπαδιονυσίου 3, Τσιότρας 8 (1 τρ., 5 ασ.), Πολυτάρχου 11 (2/7 τρ., 4ασ.), Παπαντωνάκος 5 (9 ριμπ.), Σκουλίδας 5 (1), Ψαρόπουλός, Κατιάκος 13, Πέτρουλας, Γκίλκριστ 9.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Μάγειρας): Βουκαντίνοβ 7, Ντακούλιας, Βούλγαρης 3 (1), Χάλαρης 5 (1), Γκαγκαλούδης 17 (3), Μαχαίρας 17, Σταύρου, Καλαμπάκας 9, Δημητριάδης 12 (2).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment