PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στο Χαριλάου από τον Άρη


Σχεδόν ακατόρθωτη έγινε πλέον η είσοδος του Ατρόμητου στα play-off της Super League έπειτα από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Άρη.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται στους 28 πόντους έχοντας ένα ματς λιγότερο (εναντίον της ΑΕΚ) και απόσταση 8 πόντων από το Βόλο, κάτι που κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους Περιστεριώτες.

Στα του παιχνιδιού, είδαμε ένα αρκετά καλό με φάσεις από τις δύο ομάδες, με δύο γκολ από τον Άρη με τους Νταρίντα και Ματέο Γκαρσία. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του μείωσε το σκορ στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στο 2-2 αλλά εν τέλει ο Άρης πήρε τη νίκη και το τρίποντο.

Μόλις στο 8′ ο Νταρίντα με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γιαννιώτη που δεν πρόλαβε να βάλει τα χέρια του και να διώξει.

Στο 27′ ο Νταρίντα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι, η άμυνα του Ατρόμητου δεν έδιωξε και ο Ματέο Γκαρσία μπήκε στην πορεία της μπάλας και πλάσαρε σε κενή εστία ουσιαστικά αφού ο Γιαννιώτης είχε εξουδετερωθεί και έκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ στο 31′ όταν μετά από σέντρα του Κεσχρίντα από τα δεξιά ο Ρομπάιγ στην απέναντι πλευρά προσπάθησε με πλασέ να νικήσει τον Κουέστα αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Άρη.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τόσες καλές στιγμές όσες το πρώτο 45λεπτο. Στο 77′ για να απειλήσει ο Καμαρά με κεφαλιά από κοντά μετά τη σέντρα του Ιτούρμπε από τα δεξιά. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Ρομπάιγ να βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Κουέστα μετά από παράλληλη σέντρα από τα δεξιά αλλά το πλασέ που έκανε δεν ήταν καλό με τον Ισπανό γκολκίπερ να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Στο 80′ ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ που έψαχνε για να μειώσει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ρομπάιγ έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα.

Στο 86′ ο Νταρίντα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε έξω ενώ στο 89′ ο Χριστοδουλόπουλος απέφυγε με ωραία προσπάθεια τον αντίπαλο του, έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μπράμπετς, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ (58′ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία (68′ Ιτούρμπε), Πάλμα (80′ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά (80′ Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Αγκιμπού Καμαρά (70′ Φριντγιόνσον), Οικονομίδης (70′ Κουέν), Ρομπάιγ, Ροτάριου (77′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (63′ Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment