PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο με παράπονα για τη διαιτησία


Το λάθος του Γιαννιώτη και η περίεργη διαιτησία του Μαλούτα δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρόμητο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος που έπαιζε χωρίς τους τρεις βασικούς του κεντρικούς αμυντικούς είδε τον Ανδρέα Γιαννιώτη να δέχεται κόκκινη κάρτα μόλις στο 24′ σε μαρκάρισμα του εκτός μεγάλης περιοχής.

Από εκεί τα πράγματα έγιναν δύσκολα με τον διαιτητή της αναμέτρησης να “γέρνει” αδικαιολόγητα την πλάστιγγα των σφυριγμάτων προς τη μεριά του Παναιτωλικού.

Τελικά η πίεση του Παναιτωλικού λόγω της ανισορροπίας των παικτών στο γήπεδο μετουσιώθηκε σε γκολ στο 46′ όταν ο Καρέλης με όμορφο τακουνάκι σκόραρε έπειτα από κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού προήλθε και πάλι από κόρνερ με τον Χουχούμη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Έτσι ο Ατρόμητος δεν πήρε κάτι από το ματς του Αγρινίου και κράτησε μόνο τη στήριξη του κόσμου του που βρέθηκε στην πόλη της Αιτωλόακαρνανίας.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90′ Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76′ Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68′ Μάρτενσον), Νταγκό (68′ Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76′ Πέδρο).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (26′ Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72′ Τζαβίδας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment