PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου στη Λεωφόρο


Ο Ατρόμητος, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 από το 35′, άντεξε μέχρι το 80ο λεπτό στη πίεση και τελικά ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την 13η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, τελευταίας του πρώτου γύρου και πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του, τον Παναθηναϊκό, παίζοντας στο μισό γήπεδο.

Ωστόσο, το παιχνίδι στράβωσε νωρίς για την ομάδα της πόλης μας, αφού ο Έρλινγκμαρκ είδε δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά, στο 30′ και στο 35′ για φάουλ σε Κουρμπέλη και Πέρεθ αντίστοιχα και την άφησε με δέκα παίκτες, με την αποβολή να παίζει το ρόλο της στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 38′, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη προ κενής εστίας να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 45′ από καλή θέση ο Σένκεφελντ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν αλλά παρά την πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός με πλαγιοκοπήσεις και σουτ δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Γιοβάνοβιτς έριξε στο παιχνίδι τον Ιωαννίδη και έβγαλε τον Κουρμπέλη, ενώ ο Κόουλμαν έκανε τρεις αλλαγές, άλλαξε το σύστημα του Ατρομήτου και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Μάλιστα, ο Ατρόμητος είχε την τεράστια ευκαιρία του να προηγηθεί, λίγο πριν δεχτεί το 1-0.

Στο 79′, ο Σένκεφελντ έκανε το λάθος και ο Τζοβάρας έκλεψε στα αριστερά, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη κατάσταση “δύο έναντι ενός”. Ο νεαρός επιθετικός μπήκε στην περιοχή και αντί να κάνει την πάσα δίπλα του στον ανενόχλητο Φριντγιόνσον, που κατά πάσα πιθανότητα θα τη μετουσίωνε σε γκολ, έκανε το διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να φεύγει αουτ.

Έτσι, ένα λεπτό μετά ήρθε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό και έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Περιστερίου. Οι πράσινοι άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα, ο Βέρμπιτς έδωσε στον Μπερνάρ, αυτός στον Σπόραρ που την “έσπασε” στον Ιωαννίδη ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη στην κλειστή του γωνία, έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν χωρίς πρόβλημα το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όπου ήρθε ο Μάγκνουσον να κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο αριστερό γάμα του Γιαννιώτη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82′ Γκάνεα), Πέρεθ, Κουρμπέλης (64′ Ιωαννίδης), Τσέριν, Βέρμπιτς (87′ Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (86′ Τζαβίδας), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45′ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (64′ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64′ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64′ Φριντγιόνσον).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment