PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα του Ατρόμητου από τον Ηρακλή με 2-0


Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο «Καυτανζόγλειο» σημείωσε την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, έφτασε στους 10 βαθμούς και «ανάσανε» βαθμολογικά, προσπερνώντας ταυτόχρονα την ομάδα μας, που έμεινε στους 9.

Ο Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 19΄, όταν ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή υπό την πίεση του Βέλλιου, ο Ρομάνο προχώρησε και με σουτ από τα 20 μέτρα έκαμψε την αντίσταση του Γκορμπούνοφ ανοίγοντας το σκορ, με τον Ατρόμητο σε αυτό το διάστημα να έχει μόλις ένα άστοχο σουτ από τον Λημνιό.

Στο 55΄ ο Λε Ταλέκ κέρδισε πέναλτι από τον Καρασαλίδη, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε στην αριστερή γωνία του. Στο 66΄ τα πάντα χάθηκαν για τον Ατρόμητο, όταν ο Μπουκουβάλας από δεξιά σέντραρε και ο Ρομάνο διπλασίασε με κεφαλιά.

Ο αγώνας είχε όμως και… χειρότερα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στο 75΄ ο Λε Ταλέκ έσπρωξε εκτός φάσης τον Καρασαλίδη και είδε την κόκκινη κάρτα, ενώ στο 81΄ ο Κοντοές αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για θέατρο, με αποτέλεσμα να τελειώσουμε το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο (86′ Ζαμπάζης), Μακρής, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (81′ Κάσσος), Βέλλιος (75′ Λουκίνας).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο (70′ Μπαστακός), Πίτου Γκαρσία (46′ Μπ. Στόιτσεφ), Τε Ταλέκ, Λημνιός.

Βαθμολογία (σε 9 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 27
2. Παναθηναϊκός 19
3. ΑΕΚ 17
4. Πανιώνιος 16
5. Αστέρας Τρίπολης 15
6. ΠΑΟΚ 14
7. Λεβαδειακός 11
8. Βέροια 11
9. Πλατανιάς 11
10. ΠΑΣ Γιάννινα 11
11. Ξάνθη 11
12. Ηρακλής 10
13. Ατρόμητος 9
14. Παναιτωλικός 8
15. Καλλονή 6
16. Πανθρακικός 3

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment