PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα στο 94’ για τον Ατρόμητο στη Φιλαδέλφεια


Μια άτυχη στιγμή του εξαιρετικού κατά τα άλλα Μαυρομμάτη, στο 94’ έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να επικρατήσει εντός έδρας του Ατρόμητου με 1-0.

Ο Έλληνας αμυντικός σε μια από τις τελευταίες στιγμές του αγώνα υπέπεσε σε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μάνταλο εντός της μεγάλης περιοχής με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Το πέναλτι για την ΑΕΚ πέτυχε ο Άμραμπατ.

Ο Ατρόμητος είχε σε φανταστική μέρα τον Ανδρέα Γιαννιώτη που έκανε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις ενώ και ο άτυχος Μαυρομμάτης ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα η ομάδα του Κόλμαν θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο ματς έχοντας χάσει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Κιάρτανσον, ο οποίος δεν μπόρες δις να σκοράρει από κοντά.

Έπειτα από την ήττα στην 8η αγωνιστική ο Ατρόμητος παραμένει στους 11 βαθμούς και πλέον κοιτάζει τον επερχόμενο αγώνα για το κύπελλο με τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι (63′ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (70′ Μάνταλος), Ελίασον (63′ Άμραμπατ), Πινέδα (81′ Χατζισαφί), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας (62′ Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Κεσχρίντα, Γκονσάλες, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (70′ Κούεν), Ρομπαΐγ (79′ Ροτάριου), Κλωναρίδης (79′ Φριντζόνσον), Κιάρτανσον (70′ Τζαβίδας)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment