PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα προς γνώση και συμμόρφωση…


Μακριά από δικαιολογίες… Στον Ατρόμητο δεν ψάχνουν για ελαφρυντικά μετά την ήττα από την Καλλιθέα λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο πλέον υπάρχει ένας μίνι-πονοκέφαλος για το βαρύ πρόγραμμα μέχρι τα μέσα του μήνα.

Οι Περιστεριώτες έχουν πλέον έναν μαραθώνιο μπροστά τους μέσω του οποίου θέλουν να παραμείνουν εντός στόχων. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα βέβαια ο φόβος είτε να μείνει πολύ πίσω ή να αποκτήσει πολύ μεγάλο προβάδισμα μέσω μεγάλων αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του Ατρόμητου έχει ως εξής:

4/12: ΑΕΛ-Ατρόμητος
11/12: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
14-15/12: Πανθρακικός-Ατρόμητος
17/12: Πλατανιάς-Ατρόμητος
4/1: Κέρκυρα-Ατρόμητος
7/1: Ατρόμητος-Λεβαδειακός

Χαρακτηριστικό στοιχείο του δεδομένου προγράμματος είναι ότι από τα έξι ματς, τα τέσσερα είναι εκτός έδρας και με τις υπάρχουσες συνθήκες το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Επιπλέον, το θεωρητικά πιο βατό ματς κόντρα στον Πανθρακικό, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με την Καλλιθέα, είναι τελικός και έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές και πειράματα, αφού η νίκη είναι μονόδρομος.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το χθεσινό ματς, η τεχνική ηγεσία δεν αναγνωρίζει καμία δικαιολογία. Ναι μεν δόθηκαν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο οι περισσότεροι ήταν παρόντες και στο ματς με τον Παναιτωλικό της 1ης αγωνιστικής, όταν ο Ατρόμητος επικράτησε με πειστική εμφάνιση.

Εξάλλου, στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Θωμάς Βασιλείου, που από χθες σήκωσε πυρετό και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τη Λάρισα που θα ανακοινωθεί αύριο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment