PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα με μέτρια εμφάνιση και παράπονα του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη


Ο Ατρόμητος φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Η εμφάνιση της Περιστεριώτικης ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή απέναντι στους πρωταθλητές, οι οποίοι κέρδισαν δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξαν και πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Ατρομήτου για τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή Τζοβάρα, με αποκορύφωμα μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο ότι από γύρισμα του Παπασταθόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σισέ με το παιχνίδι αν συνεχίζεται κανονικά.

Από την έναρξη του αγώνα ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στον αγώνα έχοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Γιαννιώτη να είναι σε καλή μέρα έχοντας σημαντικές επεμβάσεις.

Η κορυφαία επέμβαση του Έλληνα τερματοφύλακα ήρθε στο 38′ όταν απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί το οποίο είχε επέλθει από χέρι του Ροτάριου εντός περιοχής.

Στο 39′ ο Μασούρας έχασε τετ α τετ με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι ενώ στο 45′ ο ίδιος παίκτης πήρε πέναλτι από μαρκάρισμα του Κιβρακίδη. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο επιθετικός του Ολυμπιακού εκτέλεσε το πέναλτι για να κάνει το 1-0.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου στο 49′ ο Τζολάκης έκανε σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Φριτζόνσον κρατώντας το μηδέν για τον Ολυμπιακό.

Στο 55′ ο Μπακαμπού έχασε ξανά μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά πολύ έξω μετά από σέντρα Βρουσάι.

Στο 57′ ο Χουάνγκ έβγαλε εξαιρετικά στον Μπακαμπού που βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά το σουτ του αποκρούστηκε.

Στο 68′ λεπτό ο Ολυμπιακός έβγαλε επίθεση με τον Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα στον Μπακαμπού και αυτός από κοντά να κάνει το 2-0 παρότι ο Γιαννιώτης πήγε στην πορεία της μπάλας και τη βρήκε για λίγο.

Από εκεί και έπειτα ο Ατρόμητος πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά με μοναδική ευκαιρία μια στατική φάση από απευθείας φαουλ του Μουνίθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46′ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63′ Αγκ. Καμαρά), Χουάνγκ Ίνμπομ (90′ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72′ Αμπουμπακάρ Καμαρά) και Μασούρας (62′ Γκάρι Ροντρίγκες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81′ Μαυρομμάτης), Έντερ Γκονζάλες (81′ Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Φριτζόνσον (81′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70′ Μουνίθ) και Κιάρτανσον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment