PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ήττα για τον Ατρόμητο στην Τούμπα


Απίθανο ματς στην Τούμπα, όπου για 90 λεπτά ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του κόντρα στον Ατρόμητο, και στις καθυστερήσεις το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη από το 82′, ισοφάρισαν σε 1-1 με εκπληκτικό γκολ του Τζοβάρα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Νάρεϊ που με buzzer beater έδωσε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» με 2-1.

Το ματς

Δυνατά μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ που έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του από το ξεκίνημα. Ένα φάουλ του Κούρτιτς στο 6’ πέρασε πάνω από τα δοκάρια και τρία λεπτά μετά έγινε η φάση από την οποία προήλθε το 1-0.

Σε προσπάθεια του Ίνγκασον να κάνει κεφαλιά ο Χατζηισαϊας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, με τον Τζήλο να πηγαίνει να δει τη φάση στο VAR και να δίνει πέναλτι. Ο Κούρτιτς το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 1-0 στο 12’.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβασε ταχύτητα μετά το γκολ και συνέχισε να παίζει τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο, δημιουργώντας τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, κυρίως με τον Ζίβκοβιτς. Στο 24’ ο Ντάντας έβγαλε τετ α τετ τον Τόμας ο οποίος προσπάθησε να περάσει τον Γιαννιώτη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τον κόβει και να σώζει την ομάδα του.

Κάποια σουτ από Κούρτιτς και Βιεϊρίνια δεν απείλησαν ουσιαστικά τον Ατρόμητο ο οποίος σε όλο το πρώτο μέρος είχε να επιδείξει ένα καλό σουτ του Γκονζάλες στο 45’ μετά από κλέψιμο ψηλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην Τούμπα και πήγε δίκαια με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να βρει χώρους, αλλά δεν έφτανε σε τελική προσπάθεια. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να φτάσουμε στο 61’ όταν σε κόντρα του Δικεφάλου ο Τόμας έκανε το σουτ, αλλά κόπηκε σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του η κεφαλιά του Κουλιεράκη έφυγε λίγο έξω.

Ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Ολιβέιρα αντί του Τόμας για να φρεσκάρει την επίθεσή του και στο 65’ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά ο Γιαννιώτης «είπε» όχι σε κοντινή κεφαλιά του Ζίβκοβιτς. Ο Ατρόμητος άρχισε μεν να γίνεται πιο επιθετικός, Κιάρτανσον και Ροτάριου πέρασαν στο παιχνίδι, αλλά η μεγάλη ευκαιρία έλειπε για την ομάδα του Κόλμαν.

Στο 76’ ο Νάρεϊ επιχείρησε μία σέντρα-σουτ που φάνηκε να αιφνιδιάζει τον Γιαννιώτη ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Από το κόρνερ ο Κουλιεράκης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 82’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ όταν ο Κιβρακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Τσαούση που ετοιμαζόταν να μπει επικίνδυνα στην περιοχή.

Τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη όταν ο Μπίσεσβαρ έπαιξε για τον Ολιβέιρα, εκείνος για τον Νάρεϊ που έδωσε ξανά για τον Πορτογάλο ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση για το 2-0. Τελικά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR καθώς ο Μπίσεσβαρ ήταν εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης και κάπου εκεί μάλλον ξύπνησε ο Ατρόμητος.

Αφού έφτασε κοντά στο γκολ με εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ που έδιωξε δύσκολα ο Κοτάρσκι στο 90′, ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό γκολ του Τζοβάρα από ασίστ του Σουάρεθ. Ο νεαρός άσος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ. Και εκεί που φαινόταν πως θα έρθει η γκέλα για τον Δικέφαλο, ο Νάρεϊ με τρομερό σκαστό σουτ από γύρισμα του Ζίβκοβιτς έγραψε το 2-1 στην τελευταία ουσιαστικά φάση του ματς κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (Σάστρε 70΄), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (Σβαμπ 80’_, Ντάντας (Μπίσεσβαρ 76΄), Αουγκούστο (Φ.Σοάρες 80′), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (Ολιβέιρα 63′)

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κουέν, Μουνίθ (Οικονομίδης 92′), Τζαβίδας (Ροτάριου 63′), Κλωναρίδης (Τζοβάρας 80′) Ρομπάιγ (Κάρτανσιον 63′)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment