PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ιταλία: Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε που ξεκίνησε χωρίς τον οδηγό


Επιβατική αμαξοστοιχία κάλυψε απόσταση επτά χιλιομέτρων, χωρίς τον μηχανοδηγό της, μέχρι που εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, ανέφεραν απόψε πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό Καρνάτε Ουσμάτε, στη Μόντσα, βορειοανατολικά του Μιλάνου.

Ο μηχανοδηγός είχε κατέβει από το τρένο για να κάνει διάλειμμα μαζί με τον ελεγκτή.

Τρεις τραυματίες

Το τρένο έφυγε μόνο του και εκτροχιάστηκε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ήταν και o ένας και μοναδικός επιβάτης του.

Οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν προκαταρκτική έρευνα αφού η τοπική σιδηροδρομική εταιρεία Trenord παραδέχτηκε ότι «για λόγους που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί» το τρένο ξεκίνησε από τον σταθμό του Παντέρνο χωρίς οδηγό.

Το σύστημα ασφαλείας ήταν εκείνο που «οδήγησε» την αμαξοστοιχία προς ένα τμήμα σιδηροδρομικών γραμμών που δεν χρησιμοποιούνται, στον σταθμό του Καρνάτε Ουσμάτε.

Στις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση φαίνεται ένα βαγόνι να έχει πέσει στο πλάι και ένα άλλο να έχει γείρει σε γωνία 45 μοιρών.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment