PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ιστορικές μνήμες ξύπνησε η εκδήλωση του ΑΠΣ Ατρόμητος (video)



Μια εκδήλωση φόρο τιμής σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους από τους Γερμανούς ναζί, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου 2016, ο ΑΠΣ Ατρόμητος.

Το λόγο στην αρχή της εκδληλωσης πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Πατατανές ο οποίος έκανε μια πρώτη ιστορική αναφορά ενώ στη συνέχεια η Γενική Γραμματέας του ΑΠΣ Ατρόμητος και δικηγόρος  Βασιλική Αυγουστίνου που εμπνεύστηκε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση μίλησε με θέμα: «Το Περιστέρι στην Αντίσταση».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα Σαράντος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε τεκμηριωμένα στις καταστροφές στην Ελλάδα της Κατοχής.

IMG_1439

Τέλος ο Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου Μονάχου και δημοσιογράφος μίλησε για το εξής θέμα «Στάση Πληρωμών Δημοσίου Χρέους, Νομικές και Πολιτικές προϋποθέσεις για την διεκδίκηση των Γερμανικών Πολεμικών Επανορθώσεων.

IMG_1443

Την εκδήλωση τίμησαν ξεχωριστές παρουσίες μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Μαίρη Τσιώτα- Μάρκου, ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή» Αλέξανδρος Πλέστης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Δημητρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γρηγόρης Τυμπλαλέξης, αρκετοί παλαίμαχοι του Ατρόμητου και φίλαθλοι της ομάδας.

IMG_1473

Η εκδήλωση έκλεισε με χορό και τραγούδια από τον Σύλλογο Κρητών Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment