Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ισπανία: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τη σύζυγο του Πέδρο Σάντσεθ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πολιτικό «σεισμό» προκαλεί η απόφαση ισπανικού δικαστηρίου να απαγορευθεί στην Μπεγόνια Γκόμεθ, σύζυγο του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, η έξοδος από τη χώρα.

Ο δικαστής Χουάν Κάρλος Πεϊνάδο έδωσε εντολή στην Μπεγόνια Γκόμεθ, που κατηγορείται για διαφθορά, να παραδώσει το διαβατήριό της και να παρουσιάζεται στις αρχές δύο φορές τον μήνα μέχρι τη λήψη της δικαστικής απόφασης στην υπόθεσή της.

Η υπόθεση αφορά τη δημιουργία μιας έδρας στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης, την οποία συνδιηύθυνε η Γκόμεθ, καθώς και τη φερόμενη χρήση δημόσιων μέσων και σχέσεων προς όφελος προσωπικών συμφερόντων.

Ο δικαστής Πεϊνάδο έκρινε ότι η έρευνά του έχει συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία για τα αδικήματα που αποδίδονται στην Γκόμεθ, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη απόφαση. «Η έδρα χρησιμοποιήθηκε ως μέσο ιδιωτικής επαγγελματικής ανέλιξης του προσώπου που ερευνάται», εξηγεί στην απόφασή του.

Η Μπεγόνια Γκόμεθ, 55 ετών, έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που της αποδίδονται.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αυστηροί περιορισμοί στην πρόσβαση των παιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Peristerinews.gr Newsroom

Ιαπωνία: Πάνω από 100.000 οι αιωνόβιοι για πρώτη φορά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment