PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλος στην Ξάνθη ο Ατρόμητος


Αήττητος από τα Πηγάδια έφυγε ο Ατρόμητος, στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής με τη Ξάνθη.

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά τελικά οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Πάντως παράπονα υπάρχουν από τη πλευρά της Περιστεριώτικης ομάδας για κάποια διαιτητικά λάθη.

Στο 1ο ημίχρονο ελέω Γκορμπούνοφ και αστοχίας των παικτών της Ξάνθης, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει στη πρώτη τελική προσπάθεια που είχε στο ματς στο 34΄ με το εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Ούμπιντες (δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Αργεντινό).

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 46΄ ο Νιέτο βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο, ο Γκορμπούνοφ ήταν σε μεγάλη μέρα κι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι τελικά ισοφάρισαν στο 57΄. Μετά από φάουλ του Λουσέρο η μπάλα ήρθε στην περιοχή, εκεί όπου άθελά του ο Λισγάρας βρήκε τον Καπετάνο, που από κοντά «κεραυνοβόλησε» τον Γκορμπούνοφ.

Το γκολ κανονικά δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο στράικερ της Ξάνθης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ της ισοφάρισης οι Ακρίτες και στο 59΄ από νέα εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο προωθημένος Λαζαρίδης βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος στην «καρδιά» της περιοχής και με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα μας.

Η Ξάνθη συνέχισε να πιέζει και στο 74΄ από το σουτ του Νιέτο μέσα από την περιοχή προήλθε το 2-2.

ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι (69΄Τριάδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης (80’ Χερέα), Νιέτο, Ορφανίδης ( 64’ Σκούρτης), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Μπρίτο (89’ Στόιτσεφ), Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ (27’ λ.τρ. Μπάλλας), Μπίτολο, Λαζαρίδης, Γκαρσία (75’ Γοδόι).

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment