PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλος πάλι ο Ατρόμητος με τον Πλατανιά


Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Κρήτης έφυγε από το Περιστέρι με θετικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά ύστερα από τρεις συνεχείς ήττες, ενώ ήταν η δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία για τους δύο αντίπαλους σε τρεις ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί η συνάντηση της περασμένης Τετάρτης στα Περιβόλια, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από το συγκρότημα της Κρήτης στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ σε τρεις περιπτώσεις, αλλά αστόχησε σε όλες.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μπρίτο ξέφυγε από τους αμυντικούς στη σέντρα του Ουσέρο αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σωτηρίου, στο 7΄ ο Λε Ταλέκ πέρασε και τον τερματοφύλακα του Πλατανιά αλλά σούταρε αδύναμα και ο Μπανανά απέκρουσε λίγο πριν τη γραμμή, ενώ στο 14΄ ήταν και πάλι ο Γάλλος επιθετικός που μόλις αστόχησε με κεφαλιά, στη σέντρα του Μπιτόλο.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στην επανάληψη. Στο 53΄ σουτ του Ούμπιντες έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 61΄ ο Λε Ταλέκ βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρίου, τον πέρασε, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Από το σημείο εκείνο και ύστερα ο Πλατανιάς ανέβηκε πολύ και έχασε με τη σειρά του καλές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι.

Στο 82΄ πλασέ του Λημνιού απέκρουσε ο Σωτηρίου και στη συνέχεια ο Βάντερσον απομάκρυνε προ του Ναπολεόνι, ενώ στο 90΄ σουτ του Ιταλού επιθετικού απέκρουσε ο Σωτηρίου και στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Ράμος πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Ατρόμητου.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Πίτου Γκαρσία (75′ Λημνιός), Κοντοές, Ούμπιντες, Μπρίτο (63′ Μαρσελίνιο), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Λε Ταλέκ (85′ Μπαστακός).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν (73′ Δημήτρης), Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο (87′ Αποστολόπουλος), Ράμος, Μιλούνοβιτς (69′ Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment