PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλος με τον Ιωνικό στο τελευταίο του φιλικό ο Ατρόμητος


Ισόπαλος με σκορ 1-1 έμεινε ο Ατρόμητος στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο του τελευταίου φιλικού πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 35’ ο Άοσμαν, που πλάσαρε μέσα από την περιοχή, έπειτα από μία αντεπίθεση της ομάδας της Νίκαιας, ωστόσο η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε άμεσα.

Συγκεκριμένα, στο 41’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ, ο Ρομαό πήρε την κεφαλιά νικώντας άθελά του τον τερματοφύλακα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό –όπως αποδείχθηκε- σκορ της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας ήταν εμφανώς καλύτερη, χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Κλωναρίδη έπειτα από πολύ ωραίες ομαδικές προσπάθειες των παικτών μας, ενώ σε δύο περιπτώσεις ο διαιτητής της αναμέτρησης αρνήθηκε παράβαση εντός περιοχής σε ανατροπές στον Μουνίθ και τον Κουλούρη.

Πλέον, ο Άνχελ Λόπεθ και οι ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την προσεχή Δευτέρα (16/8), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο (46’ Αθανασίου), Σάλομον, Νάτσος, Μπεντινέλι (75’ Τζαβίδας), Μουνίθ (71’ Κωτσόπουλος), Πισάνο (46’ Κλωναρίδης), Κουλούρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment