PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλοι Ατρόμητος και Λαμία σε ματς ροντέο


Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 0-2 στη Λαμία από νωρίς αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη με το τελικό 3-3 απέναντι στη Λαμία να δείχνει τις τρελές εναλλαγές του ματς.

Ενδεικτικό των φάσεων που είχε το ματς από το ξεκίνημα ήταν το γεγονός ότι στα πρώτα 22 λεπτά είχαν σημειωθεί τέσσερα γκολ.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με τους Ασεβέδο (4′) και Έντερ (8′), με τη Λαμία να απαντάει με Μαρτίνεθ (13′) και Σλίβκα (22′).

Μάλιστα, πριν από την ισοφάριση ο Ατρόμητος έχασε πέναλτι με τον Βαλένσια (20′).

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν και προβάδισμα στο 55′ με τον Σίντκλεϊ, αλλά οι Περιστεριώτες κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, με τον Βέργο να ευστοχεί για το 3-3 στο 65′.

Ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε σε ένα ακόμα ματς που είχε την υπεροχή να πάρει τη νίκη, με την ισοπαλία να τον ανεβάζει στους 11 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.
Παρά την περασμένη ώρα της Κυριακής περίπου 100 οπαδοί της ομάδας ταξίδεψαν στη Λαμία όπου έδωσαν παλμό και βοήθησαν με την ομάδα τη φωνή τους, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο τέλος στο πέταλο των φιλοξενούμενων.
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Σλίβκα (85′ Ακούνια), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (71′ Τόσιτς), Καρλίτος, Τσιλούλης.
Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονσάλες (83′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Βέργος (67′ Αντζιέλσκι), Φριντζόνσον (46′ Ρομπάιγ), Καμαρά (95′ Κουέν), Βαλένσια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment