PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι Ατρόμητος και Βόλος


Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο τον Βόλο στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο να ισορροπεί το ματς στο δεύτερο μέρος όπου και ισοφάρισε.

Η πίεση του Ατρόμητου από την αρχή του ματς τον έβαλε μπροστά στο σκορ στο 36′ όταν ο Αντζιέλσκι πρόλαβε με προβολή τον Σιαμπάνη και σκόραρε με τον επόπτη να δείχνει οφσάιντ και το VAR να επαναφέρει την τάξη δείχνοντας γκολ.

Αυτό ήταν και το μοναδικό γκολ του ματς στο πρώτο ημίχρονο παρότι ο Ατρόμητος είχε και άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ.

Τα δυσάρεστα για τους Περιστεριώτες ήρθαν με την έναρξη του δεύτερου μέρους όταν ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει στα 22 δευτερόλεπτα της επανέναρξης με αυτογκόλ του Ασεβέδο μετά το γύρισμα του Άλχο.

Από εκεί και έπειτα ο Βόλος είχε καλύτερη εικόνα με τον Ατρόμητο να έχει κάποιες φάσεις αλλά να μην μπορεί να τις μετουσιώσει σε σημαντικές ευκαιρίες.

Το γκολ του Ντέλετιτς στο 76′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και τα επόμενα δύο τελειώματα (79′, 87′) του Βέργου δεν ήταν ικανά να βάλουν τον Ατρόμητο και πάλι μπροστά στο σκορ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες(60′ Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ(72′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι(59′ Βέργος).

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος(47′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγέ(75′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα(58′ Μπερτόλιο), Ενγκίν(46′ Μαχαίρας), Μωραΐτης(46′ Γκαρσία).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment