PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοπαλία του Ατρόμητου στο Βόλο για τα play-out


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Βόλος και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 για τα play-out της Super League.

Με αντεπιθέσεις προσέγγισε το ματς ο Κρις Κόλμαν, με τον Ατρόμητο να καταφέρνει να προηγηθεί στο 42′ όταν ο Κουλούρης κυνήγησε μια βαθιά μπαλιά κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του και να πλασάρει για το 0-1.

Δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος, με τον Φαν Βέερτ στο 52’ να κάνει ένα πολύ ωραίο πλασέ ισοφαρίζοντας σε 1-1 μετά το μεγάλο λάθος του Καστεγιάνο.

Μετά το 1-1 το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν φάσεις εκατέρωθεν, οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Σιέλης, Γκιουλέν (70′ Τριανταφύλλου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης (62′ Ριένστρα), Μεταξάς (70′ Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Μπαρτόλο (83′ Πουρίτα), Φαν Βέερτ

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο (77′ Τζοβάρας), Κιβρακίδης (77′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης (77′ Άλιμπεκ), Μουνίθ (83′ Ντένιτς), Κλωναρίδης (27′ Ροτάριου), Κουλούρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment