PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έμεινε χαμηλά ο Ατρόμητος


Κακών αποτελεσμάτων συνέχεια για τον Ατρόμητο που κατάφερε να ισοφαριστεί στο 91′ από τον ΠΑΣ Γιάννινα μη μπορώντας να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη.

Το τελικό 1-1 της αναμέτρησης στο Περιστέρι δεν απεικονίζει την εικόνα του ματς, με τον Ατρόμητο να έχει ευκαιρίες αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι να μην μπορεί να αξιοποιήσει τίποτα πέραν της λάθος πάσας του Πίρσμαν στο 6′ λεπτό όταν ο Κλωναρίδης έβαλε μπροστά την Περιστεριώτικη ομάδα.

Εκεί φάνηκε ότι ο Ατρόμητος θα μπορέσει να πάρει το πρώτο φετινό τρίποντο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε αφού στο 91′ ο Παντελάκης έκανε κάθετη πάσα στον Μίνα, αυτός έκανε το γύρισμα προς τα αριστερά και ο Μορέιρα με πλασέ έγραψε το 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ προήλθε από αδράνεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου που δεν έκανε σωστό υπολογισμό.

Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Ατρόμητος έμεινε στους 2 βαθμούς (με 3 εντός έδρας ματς) έχοντας πολύ κακή ψυχολογία και ψάχνοντας το κάτι που θα κάνει την επανεκκίνηση στην ομάδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90’+3′ Μουνίθ), Γκαλβάο, Κ. Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61′ Νάτσος), Κλωναρίδης (75′ Μπεντινέλι), Κουλούρης (75′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (82′ Παντελάκης), Πίρσμαν, Καραχάλιος (82′ Μίνα), Ντομίνγκες, Μορέιρα (90’+5′ Λιάσος), Σνάιντερ (65′ Μπρένερ), Τριάδης (46′ Λώλης), Περέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment