Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΗΠΑ: Και επισήμως νέος υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας ο στρατηγός Κέλι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τον διορισμό του απόστρατου στρατηγού Τζον Κέλι ως νέου υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε επίσημα το επιτελείο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για τον τρίτο απόστρατο ανώτατο αξιωματικό που επιλέγει ο κ. Τραμπ για ανώτερη κυβερνητική θέση, μετά την επιλογή του απόστρατου στρατηγού Τζέιμς Ματίς για τη θέση του υπουργού Άμυνας και του απόστρατου αντιστρατήγου Μάικλ Φλιν, ο οποίος θα αναλάβει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του νέου προέδρου.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δημιουργήθηκε μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και σήμερα απασχολεί 250.000 ανθρώπους.

Ο κ. Κέλι δεν είχε υποστηρίξει τον κ. Τραμπ στην προεκλογική περίοδο και είχε δηλώσει ανοικτός για συνεργασία τόσο με μία Ρεπουμπλικανική όσο και με μία Δημοκρατική κυβέρνηση.

Ο γιος του κ. Κέλι, Μάικλ, σκοτώθηκε υπηρετώντας στο Αφγανιστάν ως υπολοχαγός το 2010.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Σι Τζινπίνγκ

Peristerinews.gr Newsroom

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία

Peristerinews.gr Newsroom

Σι Τζινπίνγκ – Τραμπ: Νέα συνάντηση κορυφής στις ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment