PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ημερίδα: Ανασχεδιάζοντας τη δημόσια διοίκηση



Η Περιφέρεια Αττικής και η Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ανασχεδιάζοντας τη Δημόσια Διοίκηση».

Η Περιφέρεια Αττικής και η Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ανασχεδιάζοντας τη Δημόσια Διοίκηση», που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 09:00 στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ημερίδα διοργανώνεται με αφορμή την επίσημη μετάφραση της Έκθεσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στην οποία αναλύονται οι σημαντικότερες δυσλειτουργίες της Ελληνικής Κεντρικής Διοίκησης, ενώ προτείνονται ρεαλιστικές λύσεις και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η επίσημη μετάφραση της Έκθεσης στην ελληνική γλώσσα έγινε από την Ένωση Αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και θα συμμετέχουν με ομιλίες τους, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Αντ. Μανιτάκης, εκπρόσωποι του ΟΟΣΑ, καθηγητές Πανεπιστημίου, εμπειρογνώμονες της δημόσιας διοίκησης και εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, θα αναλυθεί ο ανασχεδιασμός της Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις της Έκθεσης του ΟΟΣΑ, ενώ μεταξύ των θεματικών ενοτήτων περιλαμβάνεται και η Περιφέρεια Αττικής, ως παράδειγμα μεταρρύθμισης στη δημόσια διοίκηση, το οποίο και θα αναλύσει η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, κ. Άννα Παπαδημητρίου – Τσάτσου.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

ΕΔΣΝΑ: Ορίστηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 4.25 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και την αντιμετώπιση εξαρτησιογόνων ουσιών

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Τα πάρκα της Μητροπολιτικής Αττικής θα επιστρέψουν στους πολίτες

Peristeri News

Leave a Comment