PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ηλίας Μαμαλάκης: Είχα πολύ μεγάλη τύχη στην ατυχία μου


Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», λέγοντας πως είναι πλέον καλά και εξηγώντας τι ακριβώς έπαθε και ότι δεν επρόκειτο για τροφική δηλητηρίαση όπως ακούστηκε, ενώ αναφέρθηκε στην περίθαλψη που είχε στο νοσοκομείο της Λευκωσίας όπου νοσηλεύτηκε.

«Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι πια. Είμαι πολύ καλύτερα, χρειάζομαι ακόμη δύο-τρεις μέρες μέρες για να επανέλθω. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω Θεώ, είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης και στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν έπαθε τροφική δηλητηρίαση όπως είχε ακουστεί αρχικά, αλλά μόλυνση από τοξίνη με την οποία ήρθε σε επαφή το σώμα του.

«Δεν είναι αλήθεια ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση. Έπαθα μία μόλυνση που δεν έχει σχέση με το πεπτικό, ήταν ένα μικρόβιο έξω από το πεπτικό σύστημα, από κάτι ακάθαρτο που ακούμπησα. Ήταν μια τοξίνη που ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μία τρομερή αφυδάτωση και μία δυσλειτουργία των νεφρών που σταμάτησαν να λειτουργούν», εξήγησε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί στην Εντατική.

Μάλιστα, ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την περίθαλψη που έλαβε από τους γιατρούς στην Κύπρο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπιαία. Από εκεί που ήμουν, μέσα σε λίγα λεπτά, βρέθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και με πήγαν κατευθείαν στην εντατική, με ανάνηψη, με ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έσωσα όλο το πεπτικό σύστημα. Βέβαια, ταλαιπωρήθηκα λίγο βέβαια, ήμουν τέσσερις μέρες στην εντατική και μετά σε κανονικό δωμάτιο».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment