Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ηλεία: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Καλύτερη είναι σήμερα το πρωί η εικόνα της πυρκαγιάς στην Ηλεία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πόρτες της Αχαΐας και επεκτάθηκε στην Ηλεία.

«Δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο στην περιοχή και ευτυχώς επικρατεί σχεδόν άπνοια, γεγονός που διευκολύνει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά», ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όμως, σε αυτό το σημείο, ο αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει ότι «σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων μετά τις 12:00 το μεσημέρι, για αυτό και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τα πεζοπόρα τμήματα και τους δασοκομάντος που επιχειρούν στην περιοχή, θέλουν να αποτρέψουν τυχόν αναζωπυρώσεις».

Αναφερόμενος στους κατοίκους των κοινοτήτων του δήμου Ήλιδας που εκκενώθηκαν χθες μέσω του 112 (Βάλμη, Κότρωνα, Καραγιαννέικα και Δαλαμπουρέικα) ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ παράλληλα δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα τυχόν ζημιές σε σπίτια αυτών των περιοχών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισχυρή έκρηξη στην Πλάκα, κατέρρευσε κτίριο

Peristerinews.gr Newsroom

Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Peristerinews.gr Newsroom

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment