PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ηλεία: Καλύτερη η εικόνα της πυρκαγιάς


Καλύτερη είναι σήμερα το πρωί η εικόνα της πυρκαγιάς στην Ηλεία, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Πόρτες της Αχαΐας και επεκτάθηκε στην Ηλεία.

«Δεν υπάρχει κανένα ενεργό μέτωπο στην περιοχή και ευτυχώς επικρατεί σχεδόν άπνοια, γεγονός που διευκολύνει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, που προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά», ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όμως, σε αυτό το σημείο, ο αντιπεριφερειάρχης επισημαίνει ότι «σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων μετά τις 12:00 το μεσημέρι, για αυτό και οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τα πεζοπόρα τμήματα και τους δασοκομάντος που επιχειρούν στην περιοχή, θέλουν να αποτρέψουν τυχόν αναζωπυρώσεις».

Αναφερόμενος στους κατοίκους των κοινοτήτων του δήμου Ήλιδας που εκκενώθηκαν χθες μέσω του 112 (Βάλμη, Κότρωνα, Καραγιαννέικα και Δαλαμπουρέικα) ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ παράλληλα δεν έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα τυχόν ζημιές σε σπίτια αυτών των περιοχών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment