Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ηλεία: 48χρονος πέθανε από τσίμπημα αράχνης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από έντομο, πιθανότατα από αράχνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς. Μάλιστα, από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός, ο οποίος τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο.

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Χθες το μεσημέρι, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment