PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ικανοποίηση χωρίς ενθουσιασμούς από το ΣΥΡΙΖΑ



Με ικανοποίηση αλλά δίχως ενθουσιασμούς και τυμπανοκρουσίες αντιμετωπίζει η Κουμουνδούρου τα πέραν πάσης προσδοκίας θετικά αποτελέσματα που επιφύλαξαν τα exit polls των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

Με ικανοποίηση αλλά δίχως ενθουσιασμούς και τυμπανοκρουσίες αντιμετωπίζει η Κουμουνδούρου τα πέραν πάσης προσδοκίας θετικά αποτελέσματα που επιφύλαξαν τα exit polls των εταιρειών δημοσκοπήσεων, προβλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί μεταξύ 14% έως 18%.

Όπως σχολίαζαν παράγοντες του κόμματος «θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας», υπογραμμίζοντας ότι «σταθερή μας επιδίωξη είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς». «Δεν θριαμβολογούμε. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών», τονίζουν, επισημαίνοντας ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «γνώμονας είναι οι ανάγκες του λαού μας».

Οι ίδιοι κομματικοί κύκλοι αναφέρουν: «Ηττήθηκε η πολιτική του Μνημονίου. Το αποτέλεσμα είναι επιλογή του λαού. Τον καλούμε να το υπερασπιστεί και τους πάντες να το κάνουν σεβαστό».

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανήρτησε φωτογραφία με νέους που κρατούν πανό με το σύνθημα «κυβέρνηση αριστεράς».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται συγκρατημένα ως προς την ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος, καθώς αναμένουν την σαφή εικόνα που θα διαμορφωθεί, ενώ σε όσους τους ρωτούν σχετικά με την μεγάλη άνοδο των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν: «Παλεύουμε από πολύ καλύτερες θέσεις για να γίνει πραγματικότητα η πρότασή μας για μια κυβέρνηση της Αριστεράς».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment