PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ιδιοκτήτες… εξωτικών νησιών!


Ο λόγος για μερικά από τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλυγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Ο λόγος για μερικά από τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλυγουντ και της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως ο Mel Gibson, ο Johnny Depp, ο Nicholas Cage, ο Eddie Murphy, η Celine Dion, ο Leonardo DiCaprio, ο David Copperfield, ο Ricky Martin αλλά και η Shakira!

Mel Gibson Ο «σκανδαλιάρης» Mel έχει μάλλον πολλούς λόγους για να θέλει να φύγει μακριά από όλους και από όλα και ευτυχώς έχει το κατάλληλο μέρος για να κρυφτεί το πριβέ του νησί, το Mago Island, ένα μικρό νησάκι στα Φίτζι.
Ο Gibson έχει 21 εκατ. τ.μ., για να απολαύσει τη μοναξιά του αν και μερικοί αγρότες εξακολουθούν να μενούν στο νησί του. Ο ηθοποιός αγόρασε το νησί το 2005, Toyku Corporation, για 15 εκατ. δολάρια!

Johnny Depp Ο Johnny Depp ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τι Μπαχάμες, στα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής. Η αγάπη του για το μέρος των οδήγησε λοιπόν στην αγορά ενός μικρού νησιού, του Little Hall’s Pond Cay.
Το νησί, έχει μήκος μόλις ένα μίλι και ο Depp πλήρωσε 3,6 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει. Ο ηθοποιός έχει δικό του λιμάνι, φοινικόδεντρα και έξι πανέμορφες παραλίες με χρυσή άμμο!

Nicholas Cage Μετά το τεράστιο παλιό κάστρο που αγόρασε, είναι λογικό που ο Nicholas Cage πήρε και ένα πριβέ νησί στις Μπαχάμες, για να νιώθει πια ο απόλυτος βασιλιάς.
Το νησάκι Leaf Cay στις Μπαχάμες, ανήκει από το 2006 στον ηθοποιό, ο οποίος πλήρωσε 3,6 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει.
Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρέη αναγκάζουν τώρα τον ηθοποιό να το πουλήσει για 7 εκατ. δολάρια.

Leonardo DiCaprio Το πρώην party animal και νυν προστάτης του περιβάλλοντος έδωσε 2,4 εκατ. δολάρια για να αγοράσει, όπως πολλοί άλλοι σταρ, ένα πριβέ νησάκι, το Blackadore Cay.
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους όμως, ο Leonardo, αποφάσισε να μετατρέψει το νησί του σε έναν οικολογικό παράδεισο για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Shakira Νησάκι έχει και η Shakira, η οποία πλήρωσε 16 εκατ. δολάρια για 400 στρέμματα γης στις Μπαχάμες.
Βέβαια, η τραγουδίστρια δεν κατέχει όλο το Bonds Cay, όπως ονομάζεται το νησί, αφού γη σε αυτό έχουν αγοράσει επίσης ο Roger Waters των Pink Floyd και ο Ισπανός ποπ σταρ Alejandro Sanz.
Οι τρεις καλλιτέχνες σχεδιάζουν να μετατρέψουν το νησί σε ένα ιδιωτικό παράδεισο μόνο για καλλιτέχνες.

Eddie Murphy Ένα μικρό κομμάτι παραδείσου στις Μπαχάμες έχει και ο Eddie Murphy. Ο ηθοποιός έδωσε 15 εκατ. δολάρια το 2007, για το Witness Rooster Cay.

Celine Dion Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, έχει το δικό της νησί στη μέση του Κεμπέκ!
Το Île Gagnon, όπως ονομάζεται τα νησί, έχει ένα πύργο γαλλικού στυλ στο κέντρο του και τεράστιους φράχτες γύρω γύρω για να κρατά μακριά του αδιάκριτους παπαράτσι.

David Copperfield Ο διάσημος μάγος David Copperfield, έχει και αυτός τους δικούς του «μαγικούς» προορισμούς στις Μπαχάμες.
Το πιο διάσημο νησί του είναι το Musha Cay, το οποίο επισκέπτεται συχνά αλλά όταν δεν πηγαίνει το νοικιάζει στους πλούσιους φίλους του έναντι 325 χιλιάδων δολαρίων την εβδομάδα.
Μάλιστα, ο Copperfield πιστεύει ότι το νησί του έχει ένα σιντριβάνι της νιότης!

Ricky Martin Το δικό του νησί στη Βραζιλία απέκτησε το 2008 και ο Ricky Martin.
Η ομορφιά του νησιού έκανε τον Ricky να πληρώσει 6 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τον εξωτικό αυτό προορισμό για εκείνον και τα δυο παιδάκια του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment