PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ηχητικό ντοκουμέντο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.


Αγωνιώδεις διάλογοι στον ασύρματο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό

Οι αγωνιώδεις εκκλήσεις για ασθενοφόρα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είδαν τους συναδέλφους τους να πέφτουν θανάσιμα τραυματισμένοι στη συμπλοκή στου Ρέντη καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο που μετέδωσε το Alter.

Στη διάρκεια της συμπλοκής, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.Οι συνάδελφοί τους, βλέποντάς τους να αιμορραγούν, ζητούν να φθάσουν στο σημείο της συμπλοκής το συντομότερο δυνατόν τα ασθενοφόρα.

Το κέντρο επιχειρήσεων ζητά ψυχραιμία και καλεί όλες τις ομάδες ΔΙ.ΑΣ. να κατευθυνθούν στον Πειραιά, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.«Είναι ζήτημα τιμής να εντοπιστούν τα άτομα» ακούγεται στον ασύρματο.

Ο διάλογος στον ασύρματο

Κέντρο ασθενοφόρο στο σημείο σύντομα. Σύντομα.

-Ελήφθη. Έχει τραυματιστεί συνάδελφος; Έχει τραυματιστεί δράστης;

Συνάδελφοι, κέντρο. Έχουν χτυπήσει, γρήγορα -Παράκληση, για τους δράστες, πού κινούνται τώρα; Πήραν το όχημα; Έφυγαν; Τι κάνουνε; Πού είναι; Κέντρο σύντομα. Ο 105 φωνάζει. Παντελεήμων Νικολαΐδη στο 2, είναι τραυματισμένοι συνάδελφοι.

-Κέντρο, στέλνουμε ασθενοφόρα, στέλνουμε άμεσα. Παράκληση, πείτε μας για τους δράστες. Είναι ακόμα στο σημείο; Έχουν αποχωρήσει;

-Το 1-11 Νίκο, το 1-11 Γρήγορα, κέντρο, επείγον. Ασθενοφόρο, κέντρο

-Στείλαμε ασθενοφόρο. Στη Τζάγκουαρ δεν θέλετε ασθενοφόρο; Στο κατερχόμενο του Κηφισού; Ορθόν, στη Τζάγκουαρ, στη Τζάγκουαρ

-Πείτε μας τώρα, εν ηρεμία. Έρχεται, πλησιάζει το ασθενοφόρο. Λίγο για τους δράστες. Γρήγορα ασθενοφόρο.

-Παράκληση. Ηρεμήστε, διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Πόσοι συνάδελφοι είναι τραυματισμένοι; Προς τα πού κινήθηκαν οι δράστες; Και θα παρακαλέσω από όλες τις ομάδες, από όλους τους τομείς, άπαντες να κινείστε για Πειραιά. 105. Οι συνάδελφοι οι τραυματίες είναι τρεις. Τρεις τραυματίες κάτω, κέντρο, τρεις. Σύντομα -Παράκληση. Πείτε μας για τους δράστες. Είναι ακόμα στο σημείο; Υπάρχει κίνδυνος;

-Παράκληση, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Λίγο την ψυχραιμία σας. Θέλω λίγο την ψυχραιμία σας. Έχουν εγκαταλείψει το όχημα οι δράστες; Κινούνται πεζοί; Κινήθηκαν προς τα κάπου, κάποιος είδε κάτι; Να φροντίσουμε τουλάχιστον να συλλάβουμε και τους δράστες που έχουν ενεργήσει εναντίον των συναδέλφων. Κέντρο από Ρέντη, το συναντήσανε το όχημα, μας ενημερώνουν άλλοι συνάδελφοι. Απλά παράκληση, σύντομα ασθενοφόρα.

-Στέλνουμε ασθενοφόρα, απλά παράκληση, αυτό που σας ρωτήσαμε, μπορεί κάποια ομάδα να μας το επιβεβαιώσει; Δεν υπάρχει κανένας φόβος στο σημείο που είμαστε. Από 105, κέντρο. Πιθανόν οι δράστες έχουν διαφύγει. -Το 401-11 -Διαβιβάστε. Κέντρο, σας παρακαλούμε, σύντομα τα ασθενοφόρα. Κέντρο, σύντομα.

-Ελήφθη, έχουμε καλέσει τρεις και τέσσερις φορές. Πλησιάζει το ασθενοφόρο. Παράκληση, διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Τις ομάδες Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης. Άπαντες, κινείστε στην Παραλιακή και αναζητείτε το όχημα. Τρέχουμε τώρα, δεν μπορούμε να έχουμε μια ενημέρωση για το πού μπορεί να έχει κινηθεί το όχημα; ΖΚΧ 2536 Volvo γκρι. Οι ομάδες της Νοτιοανατολικής στην Παραλιακή, στην Παραλιακή προς Πειραιά.

-Οι δράστες έχουν φύγει από τη Φλέμινγκ προς την πλατεία του Ρέντη. Αυτή έχουμε τελευταία ενημέρωση. Το 402-1, στην πλατεία του Ρέντη είμαστε Τάκη. -Έχει εντοπίσει κάποια ομάδα το όχημα; Από πληροφορίες έχουν πάει προς την Πειραιώς. Πιθανόν από Φλέμινγκ, από την πλατεία.

-Μόλις βγείτε στην Πειραιώς, για τις ομάδες της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης, θα παρακαλέσουμε, παλιά Παραλιακή, Μοσχάτο και επί της Πειραιώς θα κινείστε.. Να μας πει κάποιος, τι τζιπάκι είναι; Να ξέρουμε να περιμένουμε. Να ψάξουν οι δυνάμεις στο Ρέντη, μέσα στο Ρέντη να ψάξουνε. Στο Μοσχάτο, στην Πειραιώς.

-Θα παρακαλέσουμε όλες τις μονάδες, ακόμα κι από Νέα Φιλαδέλφεια, κατεβαίνετε προς Εθνική. Θα αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Καμία ομάδα, επαναλαμβάνουμε καμία ομάδα με σήμα Β. Είναι ζήτημα τιμής να εντοπιστούν τα άτομα. ΖΚΧ 3536, ένα Volvo γκρι στέισον-βάγκον.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment