Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου καλεί εκ νέου την Τετάρτη τον Γ. Στουρνάρα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Παρά το ότι δεν υπήρχε απαρτία για να διεξαχθεί συνεδρίαση, η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συνεδρίασε και αποφάσισε να καλέσει εκ νέου για αύριο τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Παρά το ότι δεν υπήρχε απαρτία για να διεξαχθεί συνεδρίαση, η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συνεδρίασε σχεδόν για 2 ώρες και αποφάσισε να καλέσει εκ νέου για αύριο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι θα κοινοποιήσει και στον εισαγγελέα τη σχετική πρόσκληση, που είναι για τις 5 το απόγευμα.

Υπογραμμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής η βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Ραχήλ Μακρή κατηγόρησε τον γιο του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι εμπλέκεται σε σκάνδαλο όπλων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment