PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η υπόσχεση του Λούκα και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής


Μία μεγάλη υπόσχεση δίνει ο Λούκας Γιώρκας λίγες μόλις ώρες πριν δώσει επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό για την Ελλάδα.

Μία μεγάλη υπόσχεση δίνει ο Λούκας Γιώρκας λίγες μόλις ώρες πριν δώσει επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό για την Ελλάδα.

«Ολη η δύναμη και η ενέργεια που βγάζει η ομάδα μας πάνω στη σκηνή πηγάζει από την αγάπη του κόσμου. Ευχαριστούμε πολύ όλους και υπόσχομαι πως απόψε θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο εαυτό μας πάνω στη σκηνή», δηλώνει ο ίδιος ο ερμηνευτής, λίγες ώρες προτού ανέβει στη σκηνή του Duesseldorf Arena.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Stereo Mike, o οποίος είπε πως «είναι μεγάλη μου χαρά που με την ομάδα μας και με ψυχή καταφέραμε την πρόκριση στον τελικό. Με ευγνωμοσύνη, πίστη και την αγάπη του κόσμου, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τελευταίες πρόβες που έγιναν ο Κωνσταντίνος Ρήγος προσπάθησε να βελτιώσει μικρές λεπτομέρειες προκειμένου η ελληνική αποστολή να συνεπάρει τους πάντες.
Ο σκηνοθέτης και χορογράφος θέλει να συνεννοηθεί με τους σκηνοθέτες της διοργάάνωσης ώστε να φανεί καλύτερα το χορευτικό και, ιδιαίτερα, το ζεϊμπέκικο.
Παράλληλα, οι Λούκας και Stereo Mike συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να πετύχουν το μέγιστο δυνατό της απόδοσής τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment