PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η «τεσσάρα» του Ατρόμητου στην Καλλονή δείχνει Ευρώπη


Μέχρι τη τελευταία αγωνιστική της Superleague θα παλέψει για την έξοδο στην Ευρώπη ο Ατρόμητος, αφού η σημερινή νίκη με 2-4 στη Λέσβο, του έδωσε πιθανότητες κατάληψης της τέταρτης θέσης.

Για να γίνει αυτό πρέπει η ομάδα της πόλης μας πρώτα να μην χάσει βαθμούς από τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, δεύτερον να νικήσει τον Πανιώνιο στη τελευταία αγωνιστική και ο ΠΑΣ Γιάννινα να μη νικήσει εκτός έδρας την Ξάνθη και τέλος ο 5ος Πανιώνιος να μην καταφέρει να πάρει αδειοδότηση για την είσοδο στα Playoff.

Στα αγωνιστικά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερ του Ατρόμητου στο εκτός έδρας 4-2 με την Καλλονή ήταν οι Ματέι, Ουσέρο, Μπρίτο και Λε Ταλέκ.

Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα προηγήθηκε νωρίς με 2-0 με τα τέρματα των Ματέι (5’) και Ουσέρο (6’), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις αρχές της επανάληψης (Μανούσος 52’ πέν., Αναστασιάδης 57’).

Ο Μπρίτο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο στο 60’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72’ από τον Λε Ταλέκ.

Στο 92’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Φυτανίδης.

Καλλονή: Δαύκος, Βαλιός (62΄ Ευαγγελιδάκης), Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιουκαρής (78΄ Χατζηδημητρίου), Γιορέντε, Γουερέ, Ξυδας (85΄ Γκαμάγκας), Μπλάζιτς, Μανούσος.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64΄ Γροντής), Ουσέρο, Ματέι, Μπρίτο (85΄ Λημνιός), Σουμπίνιο (74΄ Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.

http://www.dailymotion.com/video/x43h8t7_ael-kallonis-2-4-atromitos-greek-superleague-10-04-2016_sport

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment