Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η Τ.Ο Περιστερίου του ΚΚΕ για τον Κώστα Παπλωματά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Περιστερίου του ΚΚΕ που εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για το θάνατο του Κώστα Παπλωματά.

Η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου του ΚΚΕ εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για το θάνατο του σ. Κώστα Παπλωματά. Ο σ. Κώστας Παπλωματάς ήταν δάσκαλος με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην εργατογειτονιά του Περιστερίου. Οι συνάδελφοί του τον τίμησαν επί σειρά ετών αναθέτοντάς του τη θέση του προέδρου του συλλόγου δασκάλων «Έλλη Αλεξίου», όπως και άλλες σημαντικές χρεώσεις στο κίνημα των εκπαιδευτικών.

Ο σ. Παπλωματάς, ένας κομμουνιστής που από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στο ΚΚΕ και έμεινε σε αυτό πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πάλη των εκπαιδευτικών, των γονιών, των μαθητών, της λαϊκής οικογένειας.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment