Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Η συνεργασία Facebook-Skype απάντηση στο Google+



Τη δυνατότητα να συνομιλούν μέσω βίντεο ετοιμάζεται να προσφέρει στους χρήστες του το Facebook.

Τη δυνατότητα να συνομιλούν μέσω βίντεο ετοιμάζεται να προσφέρει στους χρήστες του το Facebook, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με την Skype σε αυτό το θέμα.

Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον ιδρυτή του Facebook, τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Οι κλήσεις θα είναι προσωπικές, δηλαδή από τον ένα χρήστη στον άλλο, ενώ αργότερα στο μέλλον θα διατεθούν και άλλες δυνατότητες του Skype.

Όπως πρόσθεσε ο Ζάκερμπεργκ, οι χρήστες του Facebook έχουν φτάσει τα 750 εκατομμύρια.

Επισήμανε δε ότι δεν είναι ο αριθμός των ενεργών χρηστών που είναι ενδεικτικός της επιτυχίας του αλλά το υλικό που μοιράζονται μεταξύ τους, όπως οι φωτογραφίες.

Η συνεργασία Facebook-Skype θεωρείται σαν μία πρώτη απάντηση στην προσπάθεια του Google να στήσει το δικό του κοινωνικό δίκτυο, το Google+, το οποίο επίσης προσφέρει, μεταξύ πολλών άλλων, τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο.

Η Skype πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Microsoft (η συγχώνευση δεν έχει εγκριθεί από τις Αρχές), η οποία με τη σειρά της έχει μερίδιο στο Facebook.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment