PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η συνάντηση Παπαδήμου – Παπανδρέου



Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία των διαβουλεύσεων για το νέο πακέτο στήριξης, στις εξελίξεις στην οικονομία, στην κατάσταση στην ευρωζώνη και στην στήριξη των στόχων της κυβέρνησης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκεσε 75 λεπτά και δεν έγιναν δηλώσεις μετά τη λήξη της.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος του έθεσε ζήτημα ανασχηματισμού της κυβέρνησης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πιο ευέλικτο σχήμα.

Τις επόμενες ημέρες ο Λουκάς Παπαδήμος θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ξεκαθάρισε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο δεν μπορεί να κρατήσει πέραν των δύο επόμενων μηνών.

Αναφορά στο ζήτημα του βίου της κυβέρνησης έκαναν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Δημήτρης Ρέππας.

«Λέμε κυβέρνηση συλλογικής ευθύνης. Στο Υπουργικό πρέπει να διατυπώνονται όλες οι απόψεις. Το να συνυπάρχουν, να συνομιλούν, να διαφοροποιούνται τα κόμματα είναι επίτευγμα της δημοκρατίας μας. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας ενοχοποιούνται τα πάντα και καταβαραθρώνονται στην χειρότερη εκδοχή της ίντριγκας και της παραπολιτικής» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Από την πλευρά του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας είπε ότι η κυβέρνηση είναι εθνικού και όχι ειδικού σκοπού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment