PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα στο Περιστέρι μέσω του αξίΖΩ!


Εδώ και λίγες μέρες η μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας κατοικεί και στο Περιστέρι με τη βοήθεια του κέντρου ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής αξίΖΩ.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της συνεργασίας στο χώρο του κέντρου επι της Λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη 61 στο κέντρο της πόλης.

Οι ιδρυτές της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας με τις ιδιοκτήτριες του αξίΖΩ και το πλήθος κόσμου στα εγκαίνια.

Με οδηγό την αγάπη & την θέληση οι άνθρωποι του αξίΖΩ και της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας δημιούργησαν ένα ακόμα σημείο συνάντησης για αυτούς που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις μεθόδους αυτοβελτίωσης που παρέχουν τα προγράμματα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ασκούμενους τα κλειδιά για να ξεκλειδώσουν οι ίδιοι τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Αυτοί οι άνθρωποι, οι καλύτεροι πρεσβευτές του έργου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, έχουν καταφέρει να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους με δράσεις που μιλούν δυνατότερα από λόγια.

Όπου και να σαι, ό,τι και αν σε προβληματίζει ή σε απασχολεί, η μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας μπορεί να σου δείξει το δρόμο για τις πιο εξελιγμένες λύσεις!

Επίλεξε τον τομέα που σε ενδιαφέρει και άσε τα υπόλοιπα σε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο Σφαιρικής Αντιληπτικότητας!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην γραμματεία της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας στο τηλέφωνο 2105561961 είτε μέσω e-mail : grammateia@sferiki.gr.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment