PeristeriNews.gr
Lifestyle

Η σέξι οδοντίατρος «καίει» τον Καβαλιέρε


«Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Για μένα είναι ένας γέρος και τίποτα άλλο. Ενας άντρας που μου κατέστρεψε τη ζωή».

«Δεν μου καίγεται καρφί αν είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Για μένα είναι ένας γέρος και τίποτα άλλο. Ενας άντρας που μου κατέστρεψε τη ζωή».

Οι αποκαλύψεις της Νικόλ Μινέτι, της γυναίκας που έχει κληθεί από τις ιταλικές αρχές σε απολογία για σύμπραξη σε προαγωγή της πορνείας, «καίνε» τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι υποκλεμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες της συμπεριλαμβάνονται στον νέο φάκελο που απέστειλε η εισαγγελία του Μιλάνου στη Βουλή. Στις 227 σελίδες του υπάρχουν νέα στοιχεία -τηλεφωνικοί διάλογοι και μαρτυρίες- που σοκάρουν.

«Τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, γιατί φοβάται και κοιτάζει να σώσει τον πλαδαρό κ…ο του! Για εκείνον είναι βολικό να βάλει εμένα και εσένα στη Βουλή, γιατί σκέφτεται “ωραία, τις ξεφορτώθηκα από πάνω μου και τον μισθό τους τον πληρώνει το κράτος”… Η πολιτική είναι μια τρέλα. Αν πέσει αυτός, θα πέσουμε όλοι» έχει καταγραφεί να λέει σε φίλη της στο τηλέφωνο η 26χρονη Μινέτι, την οποία ο Μπερλουσκόνι όρισε περιφερειακή σύμβουλο του κόμματός του ύστερα από μερικές επισκέψεις στο οδοντιατρείο της.

«Αν θελήσει να με δει, θα πρέπει να με καλέσει εκείνος. Κι αν πάω, θα πάω με τους δικηγόρους μου… Πλέον παραιτούμαι. Αυτά τα πράγματα σου καταστρέφουν τη ζωή, σου καταστρέφουν τις σχέσεις, σε φθείρουν. Δεν με νοιάζει τίποτα. Εγώ θέλω να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, να φτιάξω σπίτι» συμπληρώνει.

Από τις συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί αποδεικνύεται εξάλλου ότι στα πάρτι του Καβαλιέρε συμμετείχε και μια δεύτερη ανήλικη.

Η Ιρις Μπεράρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ντετέκτιβ «γνωστή πόρνη», ήταν ανήλικη όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Μπερλουσκόνι, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009.

Οσο για την πρώτη ανήλικη που πέρασε το κατώφλι της πρωθυπουργικής κατοικίας, τη Ρούμπι, ανακοίνωσε ότι επιθυμεί πλέον να κλείσει το κεφάλαιο «Μπερλουσκόνι», αφού ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

Τέλος, ακόμα ένα party girl δήλωσε ότι άρεσε στον Καβαλιέρε να χαϊδεύει τα γυμνά «απαγορευμένα» μέρη των κοριτσιών που μετείχαν στα «δείπνα» του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment