PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Η Sarmed ζητά Αποθηκάριο & Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων


H SARMED, πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των Logistics (3PL) αναζητά να καλύψει θέσεις Αποθηκάριου & Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων για έργο το οποίο έχει αναλάβει στην περιοχή του Αιγάλεω, Αττικής.

Η θέση θα λειτουργεί με κυλιόμενο πρόγραμμα βαρδιών.

Αποθηκάριος

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Assistant Warehouse Manager ενώ κύρια αρμοδιότητα της θέσης θα είναι η αποτελεσματική διαχείριση φόρτωσης και εκφόρτωσης των εμπορευμάτων καθώς και της προετοιμασίας των παραγγελιών. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η προϋπηρεσία σε περιβάλλον αποθήκης για τουλάχιστον ένα (1) έτος, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας, η γνώση χειρισμού ηλεκτρικού παλετοφόρου καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμό στην ποιότητα & την απόδοση.

Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα αναφέρεται στον Assistant Warehouse Manager και στις αρμοδιότητές του/της περιλαμβάνεται η αποτελεσματική διαχείριση των εμπορευμάτων εντός της αποθήκης με τη χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η Άδεια Χειριστή Μηχανημάτων Έργου και η αντίστοιχη εμπειρία στο χειρισμό ανυψωτικού μηχανήματος σε περιβάλλον αποθήκης, η εναρμόνιση του υποψηφίου με το πλαίσιο κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας καθώς και το πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν η αποτελεσματική επικοινωνία, το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, ο προσανατολισμός στην ποιότητα & την απόδοση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@sarmed.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης (ΕΡΑ_0222) για τη θέση Αποθηκάριος & τον κωδικό θέσης (ΧΑ_0222) για τη θέση Χειριστή Ανυψωτικών Μηχανημάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πρόσληψη 4 εργαζόμενων με δίμηνη σύμβαση στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment