PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Ρ. Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση διαζυγίου


Προς οριστική ρήξη φαίνεται πως οδεύουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τη σύλληψη της 33χρονης, και τις αποστάσεις, που πήρε ο σύζυγός της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ είναι ύποπτη και για την ανθρωποκτονία των δύο άλλων παιδιών της, παραμένει στη ΓΑΔΑ και επιμένει να αρνείται όσα της καταλογίζονται για τον θάνατο της 9χρονης με κεταμίνη.

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, η 33χρονη θα καταθέσει, το αργότερο έως την Τρίτη το πρωί, αγωγή διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Εν αναμονή της μεταγωγής της τη Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών,

«Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη», δηλώνει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment