PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιστεριώτικης ποδηλατικής ομάδας Unofficial Mondays (photos)


Ήταν μια ξεχωριστή γιορτή, με τα ποδήλατά τους, να έχουν κατακλύσει την πλατεία Περιστερίου και να έχουν δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα…

Παρά το κρύο, δεκάδες ποδηλάτες απ’ όλες τις ηλικίες συγκεντρώθηκαν και έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Δημαρχείου Περιστερίου, παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ήταν μια ξεχωριστή γιορτή, με τα ποδήλατά τους, να έχουν κατακλύσει την πλατεία και να έχουν δημιουργήσει μια όμορφη εικόνα. Ο κ. Παχατουρίδης μιλώντας στους ποδηλάτες τους ευχήθηκε μια δημιουργική και με ποδηλατική δράση χρόνια, πάντα με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Το “παρών” στην πίτα της ομάδας έδωσαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Τάσος Θεοδωράκος. Πρόκειται για την Περιστεριώτικη ποδηλατική ομάδα Unofficial Mondays, που εδώ και ενάμισι χρόνο κάθε Δευτέρα διανύουν δεκάδες χιλιόμετρα εντός και εκτός της πόλης μας.

Η ποδηλατική ομάδα να σημειωθεί ότι παίρνει όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για τους συμμετέχοντες. Υπεύθυνοι ομάδας είναι: Γιώργος Μιχαλόπουλος, Στέλιος Στραϊτούρης, Ζουμπουλάκης Σπύρος, Άντυ Αργυροπούλου και Αλέξης Ζαφειρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Leave a Comment