PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η «πρώτη» συγκέντρωση του Περιστερίου και ο αρχηγός Κασελάκης


Η «πρώτη» συγκέντρωση του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά εν όψει της νέας σεζόν με τους παίκτες να είναι ορεξάτοι και έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας στις εγχώριες, αλλά και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην «πρώτη» συγκέντρωση παραβρέθηκε (δεν πήρε μέρος στην προπόνηση) παίρνοντας άδεια από την Εθνική ομάδα ο αρχηγός των «κυανοκιτρίνων» Λεωνίδας Κασελάκης.

Ο «κάπτεν» του Περιστερίου μιλώντας για τη νέα σεζόν υποστήριξε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε με το Περιστέρι. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις στην προετοιμασία, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι ιδιαίτερα υψηλοί και απαιτητικοί φέτος. Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα».

Από την πλευρά του ο Μάρκους Ντένμον, δήλωσε: «Η αρχή της προετοιμασίας πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη ημέρα θέσαμε τα στάνταρ μας ψηλά. Ο κόουτς Σπανούλης έθεσε τον πήχη ψηλά, το ίδιο ισχύει και για τους εαυτούς μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συλλόγου». Και ο Αμερικανός γκαρντ, συμπλήρωσε: «Πρέπει να κοιτάμε την κάθε ημέρα και να πηγαίνουμε βήμα- βήμα, καθώς έχουμε πολλά νέα παιδιά και λίγο χρόνο, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment