PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στα play-off (v)


Νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Αυτή τη φορά η πολύ καλή εμφάνιση έφερε αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο, αφού η ομάδα μας κέρδισε πανάξια με 1-0 την ΑΕΚ και πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και στο 10′ έδειξαν τα δόντια τους με το δοκάρι του Δημούτσου σε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Κωνσταντόπουλος αρκετές φορές έσωσε την εστία του σε ευκαιρίες των Μήτρογλου (13′, 77′), Μπρίτο (35′), Δημούτσου (53′), Αναστασάκο (73′) και χρειάστηκε το σουτ του Σκόνδρα στο 75′ για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Μήτρογλου.

Η ΑΕΚ είχε ευκαιρία να σκοράρει με το δοκάρι του Λεονάρντο (47′). Στο 85’ο διαιτητής Θάνος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μήτρογλου από τον Μπουγαϊδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Ιτάνζ, Οικονόμου (46’ Σφακιανάκης), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας (73’ Καραμάνος), Δημούτσος (63’ Αναστασάκος), Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Μπρίτο, Μήτρογλου

ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Γεωργέας, Μάκος, Βάργκας (66’ Κάρλος), Καφές, Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος (46’ Κλωναρίδης, 85’ Μπέλεκ)

Η εξέδρα του Ατρόμητου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment