PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η πρώτη ενημέρωση γονέων στο Κοινωνικό φροντιστήριο Ι.Μ. Περιστερίου


Έγινε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Μέσα σε ένα εξαίρετο κλίμα που πλημμύριζε από αγάπη , ζεστασιά και φροντίδα έγινε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 η πρώτη ενημέρωση γονέων του Κοινωνικού φροντιστηρίου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Οι 32 καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου ενημέρωσαν τους γονείς και τα παιδιά για την πρόοδό τους στα μαθήματα που παρακολουθούν.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος και εμπνευστής αυτού του κοινωνικού έργου καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους καθηγητές και εξήρε την αγνή εθελοντική προσπάθειά τους για κοινωνική αλληλεγγύη στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Στο βλέμμα όλων των παιδιών, των γονέων και των καθηγητών ήταν διάχυτος ο ενθουσιασμός που αυτό το τεράστιο κοινωνικό έργο γιγαντώθηκε από όλες τις πλευρές προς όφελος του συμπολίτη μας.

Όλοι μαζί οι συντελεστές του κοινωνικού φροντιστηρίου υποσχέθηκαν καθημερινά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε αυτή η ιδέα να εδραιωθεί ως προστιθέμενη αξία στις ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Τα κοινωνικά έργα θέλουν αληθινή ψυχή και ελπίδα ότι κάτι νέο γεννιέται καθημερινά στην καρδιά μας και όχι άστοχους επικοινωνιακούς οραματισμούς .

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του κοινωνικού φροντιστηρίου

της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MsC

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment