PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Η πίτα των Εθελοντών Αγίων Αναργύρων «ΔΡΑΣΗ»


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο του Πευκώνα, τα μέλη και οι φίλοι της Ομάδας Εθελοντών «ΔΡΑΣΗ» πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας τους.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η Πρόεδρος της Ομάδας κα Πέττα αφού καλωσόρισε και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους συνέχισε με τον απολογισμό των δραστηριοτήτων της ομάδας.

Παράλληλα προβάλλονταν εικόνες από το έργο της Ομάδας.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκου Σαράντη, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για το έργο της και ευχήθηκε την επέκταση της ομάδας και στην περιοχή του Καματερού.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της πίττας από τον Δήμαρχο αλλά και από τους προσκεκλημένους.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν ο κ. Τσελέκας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κος Καμαρινόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο κ. Μαρίνης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο κ. Δρόσος Αντιδήμαρχος Πόλης Αγίων Αναργύρων, η κα Γιαννάκη, Πρόεδρος Πολιτιστικού Κέντρου, ο κος Περάκης Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, ο κος Προβατόπουλος, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και των Βρεφ/κών Σταθμών, η κα Μαρινάκη Πρόεδρος της ΓΑΙΑ, ο κος Βακόνδιος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Αναργύρων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Κουτελιέρης και κος Κουρλέτης, ο κ. Παπαευσταθίου Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κα. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Ζαχαροπλαστείο SWEET, η Πίτσα Fun και το κρεοπωλείο Δουγένης. Τα μέλη της Ομάδας είχαν ετοιμάσει πλούσιο μπουφέ με φαγητά και γλυκά. Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα και χορό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment