PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η παράταξη «Περιστέρι Μαζί» δίνει αίμα


Το προηγούμενο Σάββατο ο Γιώργος Βαθιώτης με στελέχη της παράταξης «Περιστέρι Μαζί» επισκέφθηκαν τα γραφεία της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Περιστέρι για να προσφέρουν αίμα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

“Το προηγούμενο Σάββατο ο Γιώργος Βαθιώτης με στελέχη της παράταξης «Περιστέρι Μαζί» επισκέφθηκαν τα γραφεία της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Περιστέρι για να προσφέρουν αίμα. Μίλησαν για τα προβλήματα που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία καθώς και για τη σπουδαιότητα της προσφοράς αίματος στη χώρα μας που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και ελλείψεις.

Ο Γιώργος Βαθιώτης συνομίλησε με τον πρόεδρο της εθελοντικής αιμοδοσίας Γιάννη Χειμάρα και με άλλα μέλη. Εξήρε το έργο του στην προσπάθεια που κάνει για να ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο σε μία δύσκολη εποχή που έχουν καταρριφθεί αρχές και ιδεώδη. Το αίμα και η προσφορά του μας αφορούν όλους. Η εθελοντική αιμοδοσία χρειάζεται στην πόλη μας και στην Ελλάδα να υποστηριχθεί γιατί έτσι υποστηρίζονται και οι ίδιοι μας οι εαυτοί. Ο ρόλος του αιμοδότη είναι ρόλος προσφοράς, εθελοντισμού και πράξη γενναιοδωρίας. Τα γραφεία της εθελοντικής αιμοδοσίας επισκέφθηκαν, επίσης, η γενική ιατρός Πηγή Τάρλα και ο χειρουργός – ουρολόγος Γιώργος Καραμιχάλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι Μαζί»

Γιώργος Βαθιώτης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment