PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Η Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου στη Σκύρο


Έδωσαν το «παρών» στον ετήσιο θεσμό του νησιού για τον αθλητισμό και το περιβάλλον

Το Σάββατο 15 Οκτώβρη, η Ορχήστρα Νέων Ακουσμάτων του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και ο διευθυντής της, καθηγητής μουσικής κ. Θάνος Μπένος έδωσαν το «παρών» στον ετήσιο θεσμό του νησιού για τον αθλητισμό και το περιβάλλον.

Ο 12ος ημιμαραθώνιος, που περιελάμβανε δύο παράλληλες δράσεις, είχε ως σύνθημα «φυτέψτε ένα δέντρο και τρέξτε για το περιβάλλον». Έγινε δεντροφύτευση στο Στόμα Μαλά (Πεύκος) και μετά τη βράβευση των αθλητών ακολούθησε η συναυλία της Ορχήστρας Νέων, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της χώρας του νησιού.

Ο καιρός, όμως, δεν το επέτρεψε, με αποτέλεσμα το κλειστό γυμναστήριο Σκύρου να φιλοξενήσει τελικά το μουσικό γεγονός της βραδιάς. Η Ορχήστρα Νέων μάγεψε με τις μελωδίες της και πλαισίωσε τη Χορωδία Δημοτικού Σχολείου Σκύρου, μπροστά σε ένα κοινό, που κατέκλυσε το χώρο. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ο ετήσιος αυτός θεσμός.

Την επιμέλεια της Χορωδίας είχε η κ. Πηνελόπη Μπέλκη και την οργάνωση της βραδιάς είχε αναλάβει η κ. Νανά Ζησίου, η οποία και προσκάλεσε την Ορχήστρα Νέων. Ήταν η δεύτερη φορά που τα παιδιά και ο μαέστρος επισκέφτηκαν το νησί με τον ίδιο σκοπό και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια επισήμων και θεατών. Ήδη τους ζητήθηκε να συμμετάσχουν και του χρόνου.

Σύνθεση ορχήστρας: Πιάνο:Αθανασία Θεοδωροπούλου Βιολί:Νίκος Σάτλας Φλάουτο:Γιώργος Συργανίδης-Δήμητρα Χαλκιοπούλου Ακκορντεόν:Στέλιος Τσάκας Κιθάρα:Ηλίας Ανδρέου Κόκκοτος-Κατερίνα Τσαπίνου Πλήκτρα:Μυρσίνη Γκίνη-Αννέζα Λούκου-Γιάννης Τσάκας Μπάσο:Ανδρέας Αρβανίτης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment