PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Η ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Περιστέρι κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ (video)


Νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ μέσα στο κλειστό του Ρέντη

Αήττητη και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ η νεοσύστατη ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Περιστέρι.

Στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που είχε χαρακτήρα τελικού, νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ μέσα στο κλειστό του Ρέντη.

Η νίκη αφιερώθηκε από όλους τους συντελεστές στους 4 αθλητές του ΑΣ Περιστέρι που έλειπαν σε εκπαιδευτική εκδρομή και δεν μπόρεσαν να χαρούν αυτόν τον αγώνα που ήταν και το επιστέγασμα μιας όμορφης αθλητικής διαδρομής (απονομές μεταλλίων, κυπέλου κλπ).

Προπονητής της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΔΑ ο Χρήστος Κουγιουμτζόγλου και αθλητές οι Μήτσης Βασίλειος, Παππάς Θεόδωρος, Παπασταματάτος Μάκης, Μανίκας Γιώργος, Μπακογιάννης Νικόλαος, Αντωνίου Ανδρέας, Μαμασιούλας Αλέξης, Ριζάς Θοδωρής, Μπακογιάννης Κώστας, Αργυρός Γιάννης, Παππάς Αθανάσιος, Σίμος Θεοδωρόπουλος.

Ο ΑΣ Περιστέρι ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα λιγότερο από 5 χρόνια λειτουργίας του αριθμεί περισσότερα από 400 παιδιά ενώ έχει σαν στόχο να ξεπεράσει τα 1000 σε δυο χρόνια.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον προπονητή Χρήστος Κουγιουμτζόγλου και την ποιότητα της δουλειάς του και την αφοσίωσή του στους αθλητές. Ο αγώνας τελείωσε με άσσο του 10χρονου Σίμου Θεοδωρόπουλου!!!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment