• Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Η ομάδα του Ατρομήτου κοντά στους μαθητές του Περιστερίου

Peristeri News
Σεπτέμβριος24/ 2010

Οι μαθητές με τους Εδουάρδο Μπρίτο, Μαρσέλο Ολιβέιρα και Θανάση Καραγκούνη

Ξεκίνησεγια έκτη χρονιά το πετυχημένο πρόγραμμα επίσκεψης παικτών του Ατρόμητου στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Με το πρώτο κουδούνι της σχολικής μέρας οι Εδουάρδο Μπρίτο, Μαρσέλο Ολιβέιρα και Θανάσης Καραγκούνης βρέθηκαν στις 23 Σεπτεμβρίου αρχικά στο 18ο Γυμνάσιο Περιστερίου και κατόπιν στο 13ο Γυμνάσιο προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η αντιπροσωπεία της ομάδας, που είχε επικεφαλής την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές των δύο σχολείων στους οπο

ίους μίλησε μάλιστα ο Εδουάρδο Μπρίτο:«Παιδιά σας θέλουμε το Σάββατο στο γήπεδο για να βοηθήσετε την ομάδα μας να πάρει τη νίκη» τους ενώ οι μαθητές με την σειρά τους φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας κάνοντας τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν πολύ όμορφα για την επαφή που είχαν μαζί τους.

* Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στις 17.15. Αύριο, το πρωί θα γίνει χαλάρωμα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

* Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5 και 7 έχει 5 ευρώ.