PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Η νεολαία του Περιστερίου με τον Κώστα Λαλένη


Τον υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου Κώστα Λαλένη, στηρίζουν οι νέοι της πόλης. Οι νέοι του Περιστερίου, προσκάλεσαν τον κ. Λαλένη για μια βόλτα στον πεζόδρομο.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Περιστερίου Κώστα Λαλένη, στηρίζουν οι νέοι της πόλης. Οι νέοι του Περιστερίου, προσκάλεσαν τον κ. Λαλένη για μια βόλτα στον πεζόδρομο. Σε κατάστημα του πεζόδρομου, αφού αστειεύτηκαν, έθεσαν επι τάπητος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά της περιοχής.

Καταρχάς τέθηκε το ζήτημα των ελεύθερων χώρων και του αθλητισμού. Ο κ. Λαλένης, ξεκαθάρισε πως θα προωθήσει πρόγραμμα για υποδομές και θα στηρίξει τον μαζικό και σωματειακό αθλητισμό. Οι νεολαίοι υπενθύμισαν τις εμφανίσεις του απερχόμενου δημάρχου στον Ατρόμητο, αλλά και τις υποσχέσεις που έδωσε και δεν τήρησε.

Απαντώντας κ. Λαλένης, είπε ότι ο κ. Παχατουρίδης, εμφανιζόταν στο γήπεδο, όσο η ομάδα συμμετείχε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όπως λεγόταν τότε ο συγκεκριμένος θεσμός. Για να προσθέσει: «Όταν ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, απέκλεισε και ο απερχόμενος δήμαρχος τον Ατρόμητο από τα σχέδιά του γιατί δεν του πρόσφερε επαρκή προβολή».

Στη συνέχεια, ο κ. Λαλένης, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και η παράταξή του, πιστεύουν στη νέα γενιά και θα σταθούν δίπλα της. «Επενδύουμε σε σας, γιατί είστε το παρόν και το μέλλον της πόλης. Γι’ αυτό, θα επενδύσουμε στο παρόν για να έχουμε καλύτερο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαλένης.

Αναφορικά με θέματα που αφορούν την παιδεία γενικότερα αλλά και τα σχολεία της πόλης, ο κ. Λαλένης τόνισε ότι θα πάρει σειρά πρωτοβουλιών. «Θέλουμε περιβαλλοντικά ανασχεδιασμένο σχολείο, κυψέλη πολιτισμού, ανοιχτό στην κοινωνία και τις ανάγκες της» τόνισε και πρόσθεσε: «Δημιουργούμε θεσμούς συμμετοχής και αυτοέκφρασης για τη νεολαία». Είπε ότι ο ίδιος έχει δυο γιους που τελείωσαν τις σπουδές τους και ως πατέρας γνωρίζει καλά τα προβλήματα και κάλεσε τους νέους να τον επισκέπτονται συχνά στο δημαρχείο για να συζητούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να δίνουν τις λύσεις που πρέπει.

Στο κάλεσμα του κ. Λαλένη οι νεολαίοι απάντησαν με θερμό χειροκρότημα, λέγοντας πως ήρθε η ώρα να μπει στο τιμόνι του δήμου. Κατά την αποχώρηση της ζωηρής παρέας από το κατάστημα, περαστικοί ρώτησαν τον κ. Λαλένη πως βλέπει τους νέους και τον ενθουσιασμό που έχουν. «Εάν ορισμένοι είχαν την ωριμότητα που έχουν αυτά τα παιδιά και προσέγγιζαν την πραγματικότητα όπως οι νέοι της πόλης μας, θα είχαν αλλάξει πολλά στο Περιστέρι» απάντησε ο κ. Λαλένης, προσθέτοντας – εν μέσω χειροκροτημάτων – πως η παρέα αυτή θα συνεχίσει τις συναντήσεις της και στο δημαρχείο και στα καταστήματα της πόλης για να συζητά τα προβλήματα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment